{ "translations": {
    "restored" : "återställd",
    "Deleted files" : "Borttagna filer",
    "Deleted files and folders in the trash bin (may expire during export if you are low on storage space)" : "Borttagna filer och mappar i papperskorgen (kan raderas under exporten om lagringsutrymmet börjar ta slut)",
    "This application enables people to restore files that were deleted from the system." : "Den här appen gör det möjligt att återställa filer som har tagits bort från systemet.",
    "This application enables people to restore files that were deleted from the system. It displays a list of deleted files in the web interface, and has options to restore those deleted files back to the people file directories or remove them permanently from the system. Restoring a file also restores related file versions, if the versions application is enabled. When a file is deleted from a share, it can be restored in the same manner, though it is no longer shared. By default, these files remain in the trash bin for 30 days.\nTo prevent an account from running out of disk space, the Deleted files app will not utilize more than 50% of the currently available free quota for deleted files. If the deleted files exceed this limit, the app deletes the oldest files until it gets below this limit. More information is available in the Deleted Files documentation." : "Den här appen gör det möjligt att återställa filer som har tagits bort från systemet. Den visar en lista över borttagna filer i webbgränssnittet och ger möjlighet att återställa filerna till användarens filkataloger eller ta bort dem permanent från systemet. När en fil återställs återställs även tillhörande filversioner, om appen Versioner är aktiverad. En fil som har tagits bort från en delning kan återställas på samma sätt, men delas inte längre. Som standard ligger filerna kvar i papperskorgen i 30 dagar.\nFör att ett konto inte ska få slut på diskutrymme använder appen Borttagna filer aldrig mer än 50 % av den lediga kvoten för borttagna filer. Om de borttagna filerna överskrider gränsen tar appen bort de äldsta filerna tills användningen ligger under gränsen. Mer information finns i dokumentationen för Borttagna filer.",
    "Restore" : "Återställ",
    "Not enough free space to restore the file/folder" : "Inte tillräckligt med ledigt utrymme för att återställa filen/mappen",
    "Empty deleted files" : "Töm papperskorgen",
    "Confirm permanent deletion" : "Bekräfta permanent radering",
    "Are you sure you want to permanently delete all files and folders in the trash? This cannot be undone." : "Är du säker på att du vill radera alla filer och mappar i papperskorgen permanent? Detta kan inte ångras.",
    "Cancel" : "Avbryt",
    "Original location" : "Ursprunglig plats",
    "Deleted by" : "Borttagen av",
    "Deleted" : "Borttagen",
    "few seconds ago" : "för några sekunder sedan",
    "A long time ago" : "för länge sedan",
    "Unknown" : "Okänd",
    "All files" : "Alla filer",
    "You" : "Du",
    "List of files that have been deleted." : "Lista över filer som har tagits bort.",
    "No deleted files" : "Inga borttagna filer",
    "Files and folders you have deleted will show up here" : "Filer och mappar som du har tagit bort visas här",
    "All files have been permanently deleted" : "Alla filer har raderats permanent",
    "Failed to empty deleted files" : "Det gick inte att tömma papperskorgen"
},"pluralForm" :"nplurals=2; plural=(n != 1);"
}